News

Dekimo breidt verder uit in Nederland

De Belgische elektronica-dienstverlener Dekimo breidt zijn activiteiten in Nederland verder uit met de oprichting van een vestiging in Eindhoven. Dekimo Experts Eindhoven (zo heet het nieuwe filiaal) versterkt het consultancy-luik van Dekimo in Nederland: na de oprichting van Dekimo Experts Delft in 2017 is dit de tweede consultancy-afdeling van Dekimo in Nederland. Waar Delft focust op het Westen van Nederland, gaat Eindhoven het Zuiden bedienen met consultancy op het gebied van Internet of Things, met focus op elektronica en embedded software. Eindhoven wordt daarmee de vijfde vestiging van Dekimo Experts: drie in België (Gent, Louvain-la-Neuve en Leuven), en nu dus twee in Nederland.

Dekimo Experts Eindhoven heeft een kantoor geopend op de High Tech Campus; het wordt geleid door Koen Broers, die overstapt van DCD Europe naar Dekimo. Koen heeft een stevige ervaring opgebouwd in de wereld van de elektronica- en softwaredienstverlening en is naast DCD ook werkzaam geweest bij organisaties zoals Brunel en YER .

Dekimo werkt op dit moment met in totaal 300 professionals op de Belgische locaties Gent, Kortrijk, Erpe-Mere, Leuven, Turnhout, Louvain-la-Neuve, en Luik, en op de Nederlandse locaties Goes, Delft en nu ook Eindhoven, om de Benelux-klanten van dichtbij te helpen.

Over Dekimo:
Dekimo is een belangrijke onafhankelijke elektronica-dienstverlener in de Benelux, die klantentevredenheid door lokale aanwezigheid hoog in het vaandel draagt.

  • Dekimo levert diensten en productiefaciliteiten op het gebied van:
  • Consultancy rond elektronica en software
  • In-house software- en hardware-ontwikkeling op projectbasis
  • Compliance-metingen & testen (EMC, LVD, CE, enz.)
  • Layouting, assemblering en serieproductie van PCBs
  • Mechatronica-oplossingen

Dekimo bestaat al meer dan 30 jaar en heeft uitgebreide ervaring rond elektronica en software voor telecom, farma, automotive & (aero)space, banking, medical en IoT in het algemeen.

Dekimo is in the heart of your electronics. Contact us at info@dekimo.com or find your preferred team here.