Beursgadget voor WOTS 2020

January 2020

Voor de World of Electronics bezoeker heeft de beursgadget nog steeds een enorme aantrekkingskracht. Voor WoTS 2020 is de beursgadget inmiddels gekozen: de WoTS parrot. De WoTS parrot heeft een ingebouwde microfoon die een regel tekst opneemt en deze vervormd afspeelt met een vijftal special effects. Het gadget wordt deze editie ontwikkeld door Dekimo. Dekimo is reeds in een vergevorderd stadium voor wat betreft het design (hardware en software) en er zijn ideeën over de vormgeving.

Begin oktober 2019 heeft reeds een eerste overleg voor de elektronicagadget van WoTS 2020 plaatsgevonden. Tijdens dit overleg zijn drie voorstellen voor de gadget gepresenteerd.
De aanwezigen kozen na een stemming voor het idee van Dekimo!

Een groot voordeel van het opnameapparaatje is dat deze zowel op als na de beurs te gebruiken is. In het gadgetproject vindt een nauwe samenwerking plaats met meerdere partners uit de keten. Het toont de kracht van de Industriële Elektronica branche.

lees er hier alvast alles over
https://wots.nl/nieuws/gadget-world-of-electronics-gekozen/
https://wots.nl/nieuws/voorbereidingen-beursgadget-wots-parrot-in-volle-gang/

Volg de verdere ontwikkelingen op;
wots.nl

LinkedIn
e-mail

"

Voor WoTS 2020 is de beursgadget inmiddels gekozen: de WoTS parrot heeft een ingebouwde microfoon die een regel tekst opneemt en deze vervormd afspeelt met een vijftal special effects. Het gadget wordt deze editie ontwikkeld door Dekimo.

"

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.