Software engineer
(Goes)

Dekimo ontwikkelt elektronica, embedded software en applicatiesoftware voor technische toepassingen. Voor onze vestiging in Goes zoeken we een Software engineer.

Als Software engineer ontwikkel en optimaliseer je softwaresystemen op basis van functionele specificaties. Je zorgt voor het technisch ontwerp, de realisatie en validatie van de betreffende systemen waarbij kwaliteit én klantgerichtheid voorop staat. Binnen een groep van enthousiaste hard- en software engineers ben je inzetbaar voor zowel embedded software, PC software als het ontwikkelen van apps. Voor het ontwerp maak je gebruik van UML voor de modellering. Design-patterns worden toegepast voor Object-Oriented Programming en voor het versiebeheer wordt gebruik gemaakt van Git.

Aanbod
Wij bieden u naast een prettige werksfeer, interessant en vooral afwisselend werk. U hebt de mogelijkheid om uzelf op korte tijd te ontplooien en constant zaken bij te leren. U wordt opgenomen in een groep van meer dan 300 uitmuntende ontwikkelaars, verspreid over 13 vestigingen, waardoor u, mits inzet, relatief snel een zeer professioneel niveau kan bereiken.

Algemene vereisten

  • Je beschikt over een afgeronde (technische of IT) HBO en/of Academische opleiding.
  • Liefst heb je meerdere jaren ervaring.
  • Je hebt kennis van en praktische ervaring met: C/C++, C# en SQL.

HOE SOLLICITEREN
Voor Goes:
Per e-mail naar andre.keijts@dekimo.com

Cutting-edge design! Join us!

Dekimo:
specialists in custom-made solutions for electronics & software
• A strong team of over 300 no-nonsense engineers
• More than 30 years of design experience

Dekimo is in the heart of your electronics. Contact us at info@dekimo.com or find your preferred team here.