Project engineer E&I
(Goes)

Voor meerdere opdrachtgevers verricht Dekimo Goes preventief en correctief onderhoud aan elektronische producten en systemen. Daarnaast worden projecten uitgevoerd die daarmee samenhangen. Wij zijn op zoek naar een project engineer E&I voor uiteenlopende projecten met name in de regio.

Functieomschrijving
Vragen van onze klanten op gebied van elektro, elektronica en instrumentatie zet jij om in een ontwerp bestaande uit diagrammen, tekeningen, schema’s en omschrijvingen ed.

Je bepaalt en berekent waar en hoe de apparatuur geplaatst moet worden. Uiteraard houdt je rekening met de regelgeving en draag je in het ontwerp zorg voor het behalen van het juiste kwaliteitsniveau. Ook bepaal je de kosten die je ontwerp met zich meebrengt.

Bij het project komen ook andere disciplines dan elektrotechniek ed aan de orde. Contact met de opdrachtgever en afstemming met collega’s en derden vormen een belangrijk onderdeel binnen je functie.

Je opereert zelfstandig, maar voor diverse vraagstukken kun je zo nodig een beroep doen op je collega’s. De werktijden zijn normaal gesproken van 8.00 tot 16:30 uur.

Wij vragen:

  • een afgeronde HBO-opleiding in de elektrotechniek
  • goede communicatieve vaardigheden
  • woonachtig in de regio

Aanbod
Wij bieden een interessante job met een passende beloning bij een gezond bedrijf met enthousiaste collega’s.

HOE SOLLICITEREN
Voor Goes:
Per e-mail naar andre.keijts@dekimo.com

Cutting-edge design! Join us!

Dekimo:
specialists in custom-made solutions for electronics & software
• A strong team of over 300 no-nonsense engineers
• More than 30 years of design experience

Dekimo is in the heart of your electronics. Contact us at info@dekimo.com or find your preferred team here.