News

Sander Bisschop nieuwe Managing Director Dekimo Experts Delft

Sander Bisschop (48, ex-Alten Nederland)
wordt de nieuwe Managing Director van Dekimo Experts in Delft. Sander neemt het stokje over van Leo de Wals en Dirk van de Lagemaat (beiden ex-Philips), die het voorbije jaar een solide basis gelegd hebben voor deze detacheringsafdeling van Dekimo in Nederland.
Sander gaat de vestiging in Delft verder uitbouwen, en ook Dekimo als ruimere dienstverlener in elektronica en software steviger in de markt zetten in de regio West van Nederland. Dekimo heeft als Belgische speler intussen in Nederland twee vestigingen, één in Goes (waar projectwerk gebeurt) en één in Delft (van waaruit detachering gebeurt).

Sander-Bisschop

Dekimo is in the heart of your electronics. Contact us at info@dekimo.com or find your preferred team here.