News

Dekimo neemt deel aan World of Technology & Science 2018

DE VIJF WERELDEN VAN WoTS
De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2018. WoTS bestaat uit vijf generieke titels: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Dekimo is te vinden in HAL 11 – World of Electronics –
STAND NUMMER F076

2 t/m 5 oktober, Jaarbeurs Utrecht

Dekimo is in the heart of your electronics. Contact us at info@dekimo.com or find your preferred team here.